قالب های فارسی وردپرس 12

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 12

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

آشنایی کامل با فلش مموری (تاریخچه و فناوری آن)



امروزه استفاده از پیکان مموری ها جزو اساسی ترین دسته های حفاظت و حمل اطلاعات شده است. شما با استفاده از پیکان مموری ها می توانید اطلاعات خود را به کل جا منتقل کنید. پیکان مموری ها با استفاده از پورت USB به رایانه و وسائل الکترونیکی متصل می شوند و اطلاعات را رد و بدل می کنند.


 


نوع USB تنها یکی از مدل های موجود برای حافظه های پیکان بوده و دوربین های دیجیتال و گوشی های موبایل نیز از کارت های حافظه پیکان مستفیض شده اند. بعد بد نیست کمی بیشتر با حافظه های پیکان آشنا شده و با ساختار آنها آشنا شویم. قبل از هر چیز خوب است بدانید واژه "Cool Disk" که برخی برای اشاره به حافظه های پیکان به کار می برند، به راستی نام بازرگانی گرد از نخستین حافظه های فلشی بود که وارد بازار ایران شد و شهرت نکویی یافت، ولی اکنون در بازار هستی ندارد بعد کوشش کنید از عبارت حافظه پیکان USB برای این محصولات بهره‌گیری کنید.


 


 


- ساختار پیکان مموری ها


ابعاد حقیر حافظه های پیکان نشانه دهنده این است که این وسایل نباید ساختاری پیچیده داشته باشد. به طور کلی و به زبان ساده، یک حافظه فلش دارای چیپست حافظه، کنترلر و پورت پیوندیدن است.


 


پورت شما می تواند USB یا از اتصالات ویژه کارت های حافظه SD،microSD ،MMC یا مدل های دیگر باشد. کنترلر، پلی وسط پورت و حافظه بوده و مدیریت نقل و انتقال اطلاعات را به عهده دارد.


 


حافظه ذخیره سازی نیز که به آن حافظه NAND Flash می گویند، محل ذخیره سازی اطلاعات است. این حافظه حائز ظرفیت های مختلفی است و سرعت انتقال اطلاعات در آن می تواند، متغیر باشد.


 


در بعضی موارد، کنترلر و حافظه با یکدیگر جمع شده و در برخی سایر از حافظه های پیکان که از تکنولوژی (COB (Chip On Borad در آنها کاربرد شده است، کل چیز روی یک بورد جمع می شود. حافظه های ساخته شده با این تکنولوژی عموما اندازه ای زیاد کوچک و ضخامتی ناچیز دارد، پس انتظار سرعت انتقال اطلاعات بالا از آنها نداشته باشید.


 


سرعت انتقال اطلاعات به سه جزء اصلی بیان شده وابسته است. اگر حافظه اندوخته سازی تند باشد، کنترلر قدرتمندی با توانایی پشتیبانی از تکنولوژی های جدید انتقال اطلاعات داشته و از پورت تند USB 3.0 نیز پشتیبانی کنید، می توانید سرعت انتقال اطلاعات بالا (و البته قیمت بالاتر) را انتظار داشته باشید.


 


در مورد حافظه های سریع، عموما سازندگان بیشینه سرعت انتقال اطلاعات را روی محصولات خویش بیان می کنند که البته شدنی است در عمل به دست نیاید در مورد حافظه های USB 2.0 سریع، سرعت خواندن و نوشتن می تواند به نزدیک 10 لغایت 35 مگابایت در ثانیه برسد. در مورد حافظه های معمولی USB 2.0 و مدل های COB، سرعت خواندن و نگارش به ترتیب نزدیک 20 و 5 مگابایت در ثانیه است که برای انتقال فایل های حجیم اصلا پسندیده نخواهد بود.

 در مورد حافظه های USB 3.0 نیز می توانید سرعتی بین 50 مگابایت در ثانیه الی بیش از صد مگابایت در ثانیه را تجربه کنید.

- کلاس های فلش مموری تبلیغاتیدر باره کارت های حافظه نیز ساختاری مشابه با حافظه های پیکان USB وجود دارد، ولی برای این سری از محصولات استانداردی به نام Class تعیین شده الی به شکل بهتری بیانگر سرعت انتقال اطلاعات در این محصولات باشد.


 


حافظه Class 10 تند ترین حافظه در میان کلاس های عرضه شده است و در سنجش با یک حافظه معمولی کلاس 4 قیمتی بالاتر دارد. اخیرا استاندارد جدیدتری به نام UHS نیز شناسایی شده است که بیانگر سرعت بالاتر برای کارت های حافظه است و با نشان U روی کارت های حافظه نمایان می شود.


 


استاندارد UHS مخفف عبارت Ultra High Speed بوده و الان نسخه UHS-I ارائه شده است که سرعت انتقال اطلاعات در آن می تواند بیشینه به 104 مگابایت در ثانیه برسد. (رسیدن به این سرعت به اجزای داخلی کارت حافظه و دستگاهی که متعلق به بهره‌گیری می کنیم ارتباط دارد) نشانه دیگری که ممکن است روی کارت حافظه ببینید SDHC و SDXC است.


 


در ابتدای ورود کارت های حافظه به بازار حجم آنها ناچیز بود و دستگاه ها نیز با همین حجم مختصر روزگار سپری می کردند. با استانداردهای قدیمی امکان استفاده از کارت های حافظه با گنجایش اغلب (مانند 4 گیگابیت) وجود نداشت و به همین دلیل استاندارد SDHC شناسایی شد که هم سرعت بالاتر و هم گنجایش بیشتر را حمایت می کرد. برای حمایت از این کارت های حافظه دستگاه (مانند دوربین دیجیتال) شما باید از آن حمایت کنید.


 


SDXC نیز امثال SDHC برای حمایت از حافظه های با سرعت و حجم بالاتر شناسایی شده است. اگر یکتا از دستگاه های دیجیتالی جدید را دارید، خیلی نباید نگران این دو عبارت باشید، زیرا به گمان کردن بسیار دستگاه شما متعلق به حمایت خواهد کرد.


 


 


- چه فلش مموری را باید تهیه کرد


همان طور که اشاره کردیم، گونه ها و اقسام حافظه های پیکان موجود در بازار ممکن است خرید آنها را سخت کند، اما در واقع اتمام این کار چندان هم دشوار نیست و فقط کاری که باید سپریدن دهید، خرید آنها بر پای بست، نیازتان است.


 


اگر یک دوربین دیجیتال کهنه دارید که حجم هر عکس آن چندان بسیار نیست، نیازی هم به خرید یک کارت حافظه پرسرعت نخواهید داشت. کسانی که می خواهند عکس های پی در پی با دوربین گرفته و حجم اطلاعات فوقانی را در هر لحظه به دوربین خویش انتقال دهند به کارت های حافظه پرسرعت احتیاج دارند.


 


دارندگان گوشی های موبایل هوشمند پیشرفته نیز باید پول بیشتری خرج کرده و یک کارت حافظه تند خریداری کنند تا با مشکل کند شدن گوشی در دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی کارت حافظه برخورد نکنند.در روبرو اگر دانشجو هستید و کل کاری که انتقال می دهید انتقال فایل های پیوسته با درس و پروژه های دانشگاهی است، چندان به یک حافظه تند و گران بها بیچارگی ندارید و می توانید با یک نمونه معمولی نیز سر کنید.


 


همچنین اگر حافظه فلش شما قرار است در اتومبیل باره کاربرد پیمان بگیرد و موسیقی از روی آن پخش شود، بهتر است سراغ یک نمونه کوچک از سری حافظه های COB بروید. سرعت انتقال اطلاعات این حافظه ها برای توزیع موسیقی در خودرو کاملا پسندیده خواهد بود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.